Aanmelden

Locatie Schagen:
De wachttijd voor kinderen/jongeren is momenteel ca. 14-16 weken. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om volwassenen aan te melden, zodra de wachtlijst weer open gaat zal dit vermeld worden op de website.

Locatie Den Helder:
De wachtlijst voor locatie Den Helder is helaas gesloten in verband met een te lange wachttijd, zodra de wachtlijst weer open gaat zal dit vermeld worden op de website. 

 

Voor een aanmelding van kinderen/jongeren is een verwijsbrief van een arts of een verwijzing van de gemeente (sociaal wijkteam) nodig. Voor de aanmelding van volwassenen volstaat een verwijzing van de huisarts of andere medisch specialist.

U kunt de praktijk telefonisch bereiken op 0224-292608 tijdens de telefonische spreekuren, of via een bericht op het antwoordapparaat waarna wij u terugbellen. U kunt ook contact opnemen via het algemene email adres van de praktijk info@psychologenpraktijknoordkop.nl.

Bij de eerste afspraak dient u de verwijzing, het zorgpasje en het indentiteitsbewijs aan de betreffende psycholoog te kunnen tonen. In de zorgverzekeringswet (januari 2006) is vastgelegd dat clienten zich moeten kunnen identificeren bij een bezoek aan de zorgverlener. Een legitimatiebewijs is een (bijschrijving in) een geldig paspoort, identiteitskaart of vreemdelingendocument.

- Er staan op deze website twee vragenlijsten. Wij verzoeken u de voor u van toepassing zijnde vragenlijsten ingevuld mee te nemen bij het eerste gesprek.

- Daarnaast verzoeken wij u op een eerste gesprek het Clienten Registratie formulier ingevuld mee te nemen. Dit formulier kunt u hier downloaden: Registratieformulier